dijous, 21 de març del 2013

Treballant pel nostre Comenius

Els alumnes de 5è i 6è, a l’igual que la resta de l’escola, han participat en la realització d’una mascota que serà representativa del nostre Comenius si arriba a ser escollida de forma majoritària per tots els països que formen part del nostre Projecte.

De moment, la mascota escollida i que representa a la nostra escola és aquest pop. Aquesta mascota ha estat portada a votació entre totes les escollides en els diferents països. Lamentablement, no hem guanyat però ens hem quedat a un punt de la guanyadora, així que felicitacions a Kirssy Sánchez de 5èB que ha estat l’autora d’aquest simpàtic personatge.

També podem apreciar com diferents alumnes realitzen el dibuix del seu arbre genealògic. De cada classe s’han escollit quatre que formaran part d’un dossier representatiu de la nostra escola i que es portarà a la propera concentració de les escoles del Comenius i que es realitzarà a Gales a finals de març.

A més a més, hem treballat esbrinant els significats dels nostres noms i l’origen de les nostres famílies, i hem fet les banderes dels països participants en aquest projecte.